fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  Na dogodek leta prihajata ena in edina: zvezdi VINI VICI

  Na dogodek leta prihajata ena in edina: zvezdi VINI VICI

  Tukaj je! Prvi duo, ki bo na dogodku leta poskrbel za enega od vrhuncev večera. Osvojila sta že mnoge festivale kot sta Tomorrowland in Ultra, sedaj pa bosta na svoj seznam dodala še Tušev Tek Barv. To sta Vini Vici – prva od treh glavnih izvajalcev, ki bodo na Tuševem Teku Barv 2019 obiskovalce ob svojih ritmih in melodijah popeljali v toplo poletno noč in jo naredili nepozabno. Ste že pripravljeni?

  Aviram Saharai in Matan Kadosh sta oba dobro poznana in izkušena producenta elektronske glasbe z izraelskimi koreninami, ki sta združila svoje moči in ustvarila nekaj enkratnega. Vini Vici je njun projekt, s katerim sta želela izraziti svojo ljubezen do glasbe stare šole in jo povezati z novimi progresivnimi zvoki, kar jima je s svojimi skladbami tudi nedvomno uspelo.

  Njun potencial sta najprej videli založbi Iboga Records in FM Bookings, ki sta glavni na področju tovrstne glasbe. Tako sta kmalu po ustanovitvi postala člana kakovostne glasbene družine Iboga Records. Po ogromnem uspehu, ki sta ga požela s svojim premiernim EP-om Divine Mode in nasledniki Back Underground, Expender, Anything & Everything ter Veni Vidi Vici, še vedno nadaljujeta z ustvarjanjem izjemnih skladb, ki zbujajo veliko pozornosti v svetu elektronske glasbe.

  Leta 2015 sta bila okronana za najboljša vzhajajoča psytrance izvajalca. Po tem letu sta nadaljevala z uspehi, ko je njun remix pesmi Free Tibet od Hilight Tribe pristal na 2. mestu glavne Beatport lestvice in s tem postal prva psytrance skladba, ki se je uvrstila med prvih deset. Njune melodije napolnjene z energijo so pritegnile celo Armina Van Buurena, ki je z njima in s Highlight Tribe izdal skladbo Great Spirit. Ta je pritegnila ogromno pozornosti in požela veliko uspeha.

  Svojo energijo preko elektronske glasbe sedaj širita po celem svetu z več kot 200 nastopi na leto po najbolj prestižnih glasbenih festivalih. Od Tomorrowlanda v Belgiji, Ultre v Miamiju, češkega Transmission, ameriškega Electric Daisy Carneval in Dreamstate festivala, do avstralskega Earthcore festivala in Luminosity ter State Of Trance festivala na Nizozemskem. Uglavnem, ni da ni.

  Tušev Tek Barv 2019 je zato enkratna priložnost, da moč njune glasbe v živo občutite tudi sami. Torej, ne odlašajte in si priskrbite svojo vstopnico na dogodek leta po nižji ceni samo še do konca decembra. Če pa jo že imate, je sedaj odlična priložnost, da v teh prazničnih dneh koga obdarite in tudi njemu ali njej omogočite nepozabno noč. Se beremo!

  Maša Belak
  TTB 2019 blogerka

  You don't have permission to register