fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  Na dnevni del Smile Ljubljana = ) prihajajo Muff in Senidah

  Na dnevni del Smile Ljubljana = ) prihajajo Muff in Senidah

  V letu 2020 se po premoru končno vračajo na velike slovenske glasbene odre s serijo ekskluzivnih koncertov – eden od teh je tudi na Smile Ljubljana = ). Muff in regionalna zvezda Senidah bodo nastopili na dnevnem delu dogodka in poskrbeli za dobro vzdušje z njihovimi največjimi uspešnicami kot so Naj sije v očeh, Nov dan, Ti daješ, kakor tudi s pevkinimi lastnimi skladbami Mišiči, Slađana, 100% in drugimi.

  Muff je slovenska pop skupina, ki sega že v leto 2011. Najbolj znani so po veliki uspešnici Naj sije v očeh, ki jo zagotovo poznate, če ste kdaj gledali reklame na Pop TV. Leta 2012 je bila celo najbolj predvajana slovenska skladba na slovenskih radijih. Nastopili so tudi na Emi in leta 2014 osvojili drugo mesto s skladbo Let Me Be (Myself). Isto leto so izdali tudi njihov albumski prvenec Muff, za katerega so prejeli zlato piščal za najboljši album leta 2014.

  Skupino sestavljajo Tadej Košir, Grega Robič, Dorian Granda, Miha Gorše in pa pevka Senida Hajdarpašić bolj znana kot Senidah. Senida pa je leta 2018 doživela regionalno slavo, ko je izdala svoj prvi singl v srbščini z naslovom Slađana. Od takrat je izdala kar nekaj pesmi, ki so hitro postale regionalne uspešnice.  Prav tako je na prestižni podelitvi regijskih glasbenih nagrad MAC (Music Awards Ceremony) v Beogradu pred kratkim prejela zlatega MAC-a za posebne glasbene dosežke v regiji in pa MAC-a za najboljšo Trap pesem v preteklem letu.

  Njene skladbe imajo na YouTubu ogromno število ogledov. Zgornji videospot si je ogledalo skoraj 60 milijonov ljudi, Slađano skoraj 50 milijonov, pesem 100% pa malo več kot 30 milijonov. Njene največje samostojne hite, kakor tudi tiste od Muff, boste lahko v živo slišali na dnevnem delu Smile Ljubljana = ).

  Nove najave izvajalcev prihajajo kmalu 😉

  Če SLUČAJNO še nimate vstopnice za Smile Ljubljana, ne odlašajte več. 3. marca se bodo namreč podražile, zato imate sedaj še zadnjo priložnost, da si vstopnico za dogodek leta zagotovite po EARLY BIRD ceni TUKAJ. Prav tako jo lahko direktno kupite v trafikah 3DVA in bencinskih servisih OMV z Multi točko: https://www.entrio.si/outlets

  Se beremo = )

  Maša Belak

  SMILE LJUBLJANA 2020 blogerka = )

  www.thesmilenation.com

  You don't have permission to register