fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  Kdo bo tretji headliner dogodka leta?

  Kdo bo tretji headliner dogodka leta?

  Razkrili smo že dva headlinerja Tuševega Tega Barv 2019, čaka pa nas še en fantastičen izvajalec, ki bo zvezdam Vini Vici in Lost Frequencies stal ob strani na vrhuncu večera. Seveda pa vas pred tem kot vsako leto čaka paleta odličnih izvajalcev, ki bodo občinstvo razgreli do prihoda največjih zvezd dogodka.

  Zdi se, kot da Tušev Tek Barv vsako leto navduši z izborom izvajalcev, ki zabavajo slovensko publiko. Do danes so se predstavili mnogi znani in manj znani obrazi, tako domači kot tuji. Lani je bil zvezda večera Alan Walker, svetovno znan norveški DJ, ki je pri svojih rosnih 21 letih doživel uspeh, o katerem mnogi le sanjajo.

  Prav tako je obiskovalce zabaval RedFoo, bolj znan kot član dua LMFAO. Za dviganje pritiska moški populaciji pa sta lansko leto poskrbeli nemška DJ-ka Mari Ferrari in Sophie Francis, ki sta poleg tega, da ustvarjata odlične skladbe, tudi prava paša za oči.

  Leto pred tem, na 3. Tuševem Teku Barv, se je predstavil Grammy nagrajenec in dobitnik MTV Video Music Award Lil Jon. V svoji bogati karieri je sodeloval z največjimi imeni pop glasbene kulture kot so Usher, DJ Snake, Steve Aoki, Snoop Dogg, Ludacris, Pitbull, LMFAO in še mnogi drugi.

  Na Tuševem Teku Barv 2017 pa so mu ob boku stali ukrajinska DJ-ka Juicy M in Zonderling, ki ga sestavljata nizozemska producenta, ki sta sodelovala z Don Diablom, Lost Frequencies in Martinom Garixom. Prav tako so nastopali Vanillaz – duo, ki ga sestavljata zagrebški in slovenski producent, hrvaški DJ Kosta Radman ter Tommy Walker, ki je nastopal tudi že na Ultri.

  Leta 2016 je na dogodek prišel headliner največjih festivalov na svetu kot so Ultra Music Festival, Tomorrowland, Coachella in Sensation – Fedde Le Grand. Njegova najbolj znana skladba, ki je aktualna še danes je ‘Put Your Hands Up For Detroit’. Preostali nastopajoči pa so bili Sick Individuals, Alex Adair in Juicy M ter Vanillaz, ki so se na dogodek prihodnje leto zopet vrnili.

  Na čisto prvi Tušev Tek Barv leta 2015 pa je prišel svetovno znani R3hab – nizozemski DJ, ki ga je pod svoje okrilje vzel sam Afrojack. Tako je Tušev Tek Barv že prvo leto dokazal, da Slovenija premore gostiti odlične izvajalce. Tek, ki danes predstavlja največji dogodek leta, pa so takrat otvorili tudi Mike Vale in Vanillaz, čez dan pa sta ob malo drugačni glasbeni zvrsti obiskovalce zabavali slovenski zasedbi Tabu in Gadi.

  Letos, na svoji 5. obletnici, bo Tušev Tek Barv presegel samega sebe in občinstvu zagotovil enkraten spektakel, ponovno z vrhunskimi izvajalci, ki ga nikakor ne smete zamuditi. Tretji headliner pa naj zaenkrat ostane še skrivnost. Koga pa bi vi najraje videli 21. junija?

  Se beremo!

  Maša Belak

  TTB 2019 blogerka

  You don't have permission to register