fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  Kdo bo 1. nastopajoči na festivalu Smile Ljubljana? = )

  Kdo bo 1. nastopajoči na festivalu Smile Ljubljana? = )

  Že to nedeljo boste izvedeli, kdo bo čisto prva zvezda, ki bo nastopila na spektaklu leta 2020 – Smile Ljubljana = ) Zato, da vas naredimo še bolj neučakane, vam bomo izdali nekaj namigov o prvem nastopajočem, prav tako pa vas bomo spomnili, katera velika imena so se v prejšnjih petih letih že pojavila na dogodku Tušev Tek Barv.

  Prvi težko pričakovani izvajalec, ki 24. 6. 2020 prihaja v Slovenijo, je v preteklosti nastopil že na festivalu EDC, Ultra Music Festival in na Tommorowland-u. Prihodnje leto pa bo na svoj seznam dodal še Smile Ljubljana = ), kateremu priča boste lahko tudi vi! Naš 1. izvajalec bo s tem premierno nastopil v Sloveniji, zato morate kot občinstvo poskrbeti, da si bo svoj 1. nastop zapolnil za vedno. Se vam že kaj sanja, kdo bi to lahko bil?

  Tušev Tek Barv je v preteklih letih gostil celo paleto svetovno znanih in malo manj znanih vrhunskih izvajalcev, ki so poskrbeli za neverjetno atmosfero na večernih delih dogodkov. S to tradicijo bomo nadaljevali tudi v prihodnje, saj vam želimo omogočiti izkušnjo pravega svetovnega spektakla.

  Se še spomnite letošnjega leta, ko je za vrhunec večera poskrbel ameriški DJ Steve Aoki, ki vas je celo obmetaval s tortami? Njegovim največjim oboževalcem so se s tem izpolnile vse sanje. Nastopila sta tudi veliki imeni Lost Frequencies in del dua Vini Vici, ki sta s svojimi svetovno znanimi melodijami poskrbela, da je z njima pelo celotno občinstvo. Za moški del občinstva pa je poskrbela blondinka MATTN, ki je že tako topel večer pogrela še za nekaj stopinj več. Leto pred tem pa je občinstvo iz srca zapelo ob znanih melodijah Alana Walkerja in odbitih skladbah Redfoo-ja. Še prej pa so se na odrih Tuševega Teka Barv zvrstili Lil John, Fedde Le Grand in R3hab. Kot vidite, smo vedno poskrbeli za vrhunska imena, zato skrbi za letošnje leto ni.

  Že imate svojo vstopnico za Smile Ljubljana = )? Če je še nimate, je sedaj zadnji čas, da si jo nabavite še po early bird ceni: https://www.entrio.si/event/smile-ljubljana-7151

  Se beremo = )

  Maša Belak

  SMILE LJUBLJANA 2020 blogerka = )

  www.thesmilenation.com

  You don't have permission to register