fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  Jutri najavimo naslednje nastopajoče – ste pripravljeni na skupino…? = )

  Jutri najavimo naslednje nastopajoče – ste pripravljeni na skupino…? = )

  Ker vemo, da ste zelo neučakani, smo se odločili, da le tri tedne po najavi Don Diabla najavimo že 3. nastopajočega oziroma nastopajoče na Smile Ljubljana = )! Prav tako pa smo zaradi neverjetnega zanimanja podaljšali možnost nakupa EARLY BIRD vstopnic za dober teden, zato za zamudnike še ni vse izgubljeno. 

  Line up za festival Smile Ljubljana = ) se počasi nadgrajuje. Že decembra smo najavili 1. nastopajočega – švedskega DJ-ja z bosanskimi koreninami, ki zna poskrbeti za zabavo v vseh pogledih. Salvatore Ganacci bo 24. 6. med svojim nastopom zagotovo poskrbel za veliko večino nasmehov. Ta mesec pa se mu je pridružil tudi drugi izvajalec – vrhunski DJ Don Diablo, ki je trenutno uvrščen na 6. mesto najboljših DJ-jev na svetu po DJ MAG TOP 100 lestvici. 

  Tukaj pa se zgodba še ne konča. Smile Ljubljana = ) bo letos gostil še kar nekaj zvezd, ki ne bodo razočarale. Jutri bodo tako znane že tretje zvezde. Kaj veste do sedaj? 

  • NAMIG #1 PRIHAJA PRVA GLASBENA SKUPINA 

  V torek smo vam izdali, da na Smile Ljubljana = ) prihaja prva glasbena skupina. 

  • NAMIG #2 REGIONALNA ZVEZDA 

  Prvi namig smo nadgradili s tem, da je član/ica skupine tudi znana regionalna zvezda, ki bi jo moral poznati vsak. 

  Več podrobnosti pa vam ne bomo več izdali, saj boste vse izvedeli že jutri. Ste pripravljeni?

  Prav tako pa smo se odločili, da zaradi velikega zanimanja za Smile Ljubljana = ) prodajo vstopnic po EARLY BIRD ceni še za en teden podaljšamo! 

  Če vstopnice za Smile Ljubljana zaradi kakršnegakoli razloga še vedno nimate, si jo nujno kupite do 3. 3. 2020 do 23:55, saj si jo od takrat naprej ne bo več možno kupiti po EARLY BIRD ceni, ampak redni. Svojo vstopnico si lahko že danes zagotovite TUKAJ. Prav tako jo lahko direktno kupite v trafikah 3DVA in bencinskih servisih OMV z Multi točko: https://www.entrio.si/outlets 

  Se beremo = )  

  Maša Belak  

  SMILE LJUBLJANA 2020 blogerka = )  

  www.thesmilenation.com 

  You don't have permission to register