fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  Izkoristite še zadnjo priložnost za cenejše vstopnice

  Izkoristite še zadnjo priložnost za cenejše vstopnice

  Maj se počasi poslavlja in težko pričakovani junij je že na obzorju. Danes pa je prav poseben dan, saj nas do Tuševega Teka Barv 2019 loči še točno en mesec. Ja, prav ste slišali. Le še 31-krat gremo spat in dogodek leta, ki ga cela Slovenija že od decembra lani težko pričakuje, bo tu. Če še vedno nimate vstopnice, pa je sedaj tudi vaša zadnja priložnost, da jo kupite po nižji ceni.

  Vstopnice za dnevni del dogodka in tek so že od aprila razprodane – letos vas bo teklo 12 tisoč, kar je rekord vseh Tuševih tekov do sedaj. Še vedno pa ostaja nekaj kart za večerni del dogodka – koncert s svetovnimi zvezdami elektronske glasbe. Le še do srede 22. 5., torej jutri, do 23.55, pa imate možnost, da si vstopnico kupite po nižji ceni – 33 evrov, po tem se bo cena dvignila. Nakup vstopnic na dan dogodka pa ni zagotovljen, saj je odvisen od tega, kdaj se bodo karte razprodale. Zato ne čakajte do zadnjega dneva, saj obstaja velika možnost, da ostanete zunaj.

  Tej neprijetni situaciji pa se zagotovo želite izogniti, saj bi zamudili zabavo leta, ki se jo bo cela Slovenija spominjala še nekaj časa. Steve Aoki, Lost Frequencies, Vini Vici, Martin Jensen, MATTN, Kosta Radman, Tim Urbanya in Mobo – vsi ti izvajalci bodo čez točno en mesec zbrani nikjer drugje kot na Kardeljevi ploščadi v Ljubljani, kjer bodo »razturali« samo za vas. Zato kupite svojo vstopnico še danes in se nam pridružite na enem on najbolj vrhunskih dogodkov, kar jih Slovenija premore – Tuševem Teku Barv 2019. Se beremo!

  Maša Belak
  TTB 2019 blogerka

  You don't have permission to register