fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  Iz leta Tuševega Teka Barv (2019) v leto Smile Ljubljana (2020)

  Iz leta Tuševega Teka Barv (2019) v leto Smile Ljubljana (2020)

  Tušev Tek Barv je dogodek, ki mlade in mlade po srcu razveseljuje že od leta 2015, ko je enodnevni športno-zabavni spektakel prvič zaživel v slovenski prestolnici. Že takrat je požel ogromen val navdušenja, saj so se ljudje neizmerno zabavali, v petih letih pa je zrastel v največji in najboljši dogodek v Sloveniji! Lani je tako podrl vse rekorde obiska in Sloveniji pričaral vrhunski spektakel, ki ga Slovenija še ni videla. Do letos.

  20 tisoč obiskovalcev

  Na 5. obletnici Tuševega Teka barv vas je rekordnih 12 tisoč z nami teklo v barvah in skoraj 20 tisoč vas je zaplesalo v noč polno zabave, ljubezni in vrhunske elektronske glasbe največjih svetovnih zvezd. S tem je Tušev Tek Barv podrl vse dosedanje rekorde, tako glede števila tekačev kot skupnega števila obiskovalcev.

  5 najboljših svetovnih DJ-jev

  Poleg tega je v lanskem letu Tušev Tek Barv gostil največje število svetovno znanih zvezd do sedaj, ki so poskrbeli za nepozabno izkušnjo na večernem delu dogodka. Kar 5 izvajalcev je bilo uvrščenih na lestvico najboljših DJ-jev na svetu po DJ MAG lestvici 100 najboljših izvajalcev elektronske glasbe. To so bili eden in edini – Steve Aoki, Vini Vici, Lost Frequencies, MATTN in Martin Jensen – 5 top DJ-jev za 5. obletnico, kot se spodobi.

  Dnevna zabava za vse

  Tudi čez dan je bilo poskrbljeno za neizmerno zabavo za vse športnike in športnike po duši. Poleg tradicionalnega 5-kilometrskega tega v barvah ste se lahko preizkusili v nenavadnih in edinstvenih aktivnostih kot so ogromni pikado, metanje na ogromen koš, lahko ste po vodi drseli na napihnjenih krofih, prav tako pa ste lahko zajahali bika. Vaši nasmehi na obrazu so bili dober pokazatelj, da je dogodek dosegel svoj namen.

  Prihaja Smile Ljubljana = )

  Z zagotovostjo lahko zato rečemo, da je leto 2019 predstavljalo vrhunec dogodka Tušev Tek Barv, ki ga je težko še preseči. Ampak mi ga bomo. S Smile Ljubljana = ). Prihajajoči dogodek bo tako prerasel Slovenijo in Tušev Tek Barv ter postal eden od najbolj odmevnih festivalov v celotni regiji. Želimo, da z nami ustvarjate zgodovino tudi vi, zato nikakor ne smete zamuditi prve izvedbe največjega festivala pri nas – Smile Ljubljana = ).

  Že imate svojo vstopnico? Če je še nimate, je sedaj zadnji čas, da si jo nabavite še po EARLY BIRD ceni na https://www.entrio.si/event/smile-ljubljana-7151.

  Prav tako jo lahko direktno kupite v trafikah 3DVA in na bencinskih servisih OMV: https://www.entrio.si/outlets

  Se beremo = )

  Maša Belak

  SMILE LJUBLJANA 2020 blogerka = )

  www.thesmilenation.com

  You don't have permission to register