fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  Imamo novi datum za Smile Zagreb

  Imamo novi datum za Smile Zagreb

  Pozdrav smile nacijo, nadamo se da ste OK i da vam nije toliko loše u izolaciji. Mi zadnjih nekoliko dana predano radimo na organizaciji festivala i ono najvažnije mislimo na vas. Upravo su nam vaše zdravlje i sigurnost na prvom mjestu zato smo zbog pandemije odlučili premjestiti festival na novi datum, 25.09. 2020. Sve ostaje isto, lokacija, lineup i koncept. Ukratko Otok hrvatske mladeži, Fynolla, Kosta Radman, DJ Rea, Dallerium, Josh Somen, Pablo Panda i mi na plesnom podiju. I pssst niste ovo čuli od nas, ali još neka velika glazbena imena će se naći na popisu. =) Naravno, ne smijemo zaboraviti holi boje i najšareniju utrku u gradu jer upravo to čini Smile Zagreb posebnim mjestom.

  Prodaja ulaznica traje i dalje te će se one moći kupiti po cijeni od 100 kuna samo za party i 130 kuna za utrku i party. https://www.entrio.hr/event/smile-zagreb-7507
  Isto tako, mislimo i na sve vas koji ste već kupili ulaznice. One naravno vrijede i za novi datum. Garantiramo da za povrat novca nema potrebe jer show ide dalje! Spremamo spektakl kakav vi i Zagreb zaslužujete! =) A ako vam iz nekog razloga novi datum ne odgovara sve o povratu novca možete pročitati u nastavku teksta. 

  Povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (bilo online na entrio.hr ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti isključivo preko reklamacije@entrio.hr mail adrese najkasnije do 30.06.2020.

  1) Za ulaznice kupljene karticom (online) potrebno je poslati točne kodove ulaznica za koje će Entrio izvršiti povrat — dovoljno je samo proslijediti mail s ulaznicama koji ste dobili. Nakon toga će se napraviti povrat novca na račun povezan s karticom s kojom je izvršena inicijalna uplata.

  2) Za ulaznice kupljene bankovnom uplatom (internet bankarstvom ili općom uplatnicom na šalteru banke / pošte), svakako treba osim točnih kodova ulaznica poslati i broj računa (IBAN) na koji se može isplatiti novac te ime i prezime (ili naziv pravne osobe) vlasnika ili vlasnice navedenog računa.

  3) Za ulaznice kupljene gotovinom na nekom od prodajnih mjesta Entria povrat sredstava se vrši nakon što Entrio dobije jasnu fotografiju istih i broj računa (IBAN) na koji se može isplatiti novac, kao i ime i prezime vlasnika ili vlasnice navedenog računa.


  Iduća dva mjeseca nećemo biti toliko aktivni na društvenim mrežama. Skupa s vama ćemo se pridržavati izolacije. Ne zaboravite #ostanidoma jer samo tako možemo pobijediti ovu situaciju i brinuti o sebi i drugima. 
  Voli vas ekipa iz Smile Zagreb i poručuje da možete očekivati dobre vijesti uskoro! =) Vidimo se 25.09. 2020. ! 

  You don't have permission to register