fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  Hitri nakup: ekskluzivno na Tuševem Teku Barv 2019

  Hitri nakup: ekskluzivno na Tuševem Teku Barv 2019

  Kaj pravite na to, da bi lahko vsakodnevne zadeve kupovali kar preko svojega telefona, na koncu pa pripravljene izbrane izdelke le pobrali in odpeljali domov? Brez utrujajočega skakanja in iskanja izdelkov med policami v trgovini. Na Tuševem Teku Barv 2019 vam bomo letos ekskluzivno predstavili testno verzijo nove Tuševe storitve imenovane Hitri nakup.

  Hitri nakup je personalizirana spletna trgovina, ki temelji na trajnosti in izbiri, ter je v osnovi namenjena mladim, ki so navajeni hitrega ritma življenja in želijo svoj prosti čas raje izkoristiti za kaj drugega kot nakupovanje v trgovini.

  Predstavljajte si to situacijo. V trgovino se niste odpravili že skoraj en teden, in ko odprete hladilnik, vam ob pogledu na prazno vsebino v želodcu zakruli. Odpravili bi se radi v trgovino, a se vam ne da eno uro prestavljati od police do police, da najdete vse, kar je na vašem spisku, nato pa še čakati na vrsti v blagajni. Tukaj pride na vrsto Tušev Hitri nakup, ki vam prihrani utrujajoče sprehajanje in čakanje v trgovini.

  V okviru Tuševega Teka Barv 2019 boste tako lahko prvič preizkusili, kako bo storitev v prihodnosti delovala. Na povezavi https://hitrinakup.com izberite ponujene artikle in jih odložite v spletno košarico. Ko ste izbrali vse želeno, le označite, kdaj bi radi izdelke prevzeli, in naročilo je opravljeno. Na dan dogodka boste nato ob izbrani uri dobili svoje izdelke na stojnici Hitri nakup in znesek poravnali na mestu.

  Naročite lahko palerino, ki bo prišla prav v primeru dežja, kapo, hoodie in več majic z raznimi potiski z motivom Tuševega Teka Barv 2019. Prav tako si lahko naročite liziko, vžigalnik, žvečilne gumije, dezodorant, higienske vložke, tampone, kremo za sončenje ali pa celo kondome. Prvih 100 kupcev pa bo gratis prejelo tudi holi barve. Kaj še čakajte? Hitro opravite hitri nakup, mi pa se na dogodku leta vidimo čez dva dni, ko boste prejeli tudi naročene izdelke. Se beremo!

  Maša Belak
  TTB 2019 blogerka

  You don't have permission to register