fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  Ganacci končno dobil družbo – na Smile Ljubljana prihaja Don Diablo = )

  Ganacci končno dobil družbo – na Smile Ljubljana prihaja Don Diablo = )

  V nedeljo smo najavili že drugega izvajalca, ki bo 24. junija 2020 nastopil na največjem festivalu letošnjega leta – Smile Ljubljana = ). V slovensko prestolnico prihaja vrhunski nizozemski DJ Don Diablo, ki bo v živo predstavil svoje svetovno znane hite kot so Chemicals, On My Mind, Cutting Shapes, Survive, Save A Little Love For Me in mnoge druge. Boste z nami?

  Don Pepijn Schipper, bolj znan kot Don Diablo, je 39-letni DJ z Nizozemske, ki pa bo čez slab mesec dopolnil 40 let. Njegovo ime danes pozna vsak najmanjši ljubitelj EDM glasbe, saj se njegovi hiti ves čas pojavljajo na vrhu lestvic in frekvencah radijev, in to z razlogom. Diablo je z ustvarjanjem glasbe pričel že leta 1997, ko je bil star komaj rosnih 17 let. Danes, 23 let kasneje, pa je eden od najboljših DJ-jev na svetu. To dokazuje tudi njegovo mesto na lestvici DJ MAG TOP 100, kjer trenutno zaseda 6. mesto – pred njim je Marshmello, za pa Oliver Heldens, prav tako pa je bil pred kratkim s strani Beatport-a okronan za 5. najbolj prodajanega ustvarjalca na svetu.

  Na YouTube kanalu ima več kot milijon sledilcev, njegovi posnetki pa imajo več kot 1,5 milijard ogledov. V svoji dolgoletni karieri je že večkrat nastopil na vseh največjih festivalih elektronske glasbe na svetu kot so Tomorrowland, Ultra Music Festival, Exit, Sziget, EDC Las Vegas in drugi. Sodeloval je že z velikimi imeni kot so Gucci Mane, Diplo, Emeli Sandé, Calum Scott, Ansel Elgort, Kelis, Alex Clare, Dragonette, A R I Z O N A in Tiësto, z zagotovostjo pa lahko rečemo, da bo v prihodnosti z uspehi zgolj še nadaljeval.

  Od leta 2015 ima svojo lastno založbo »HEXAGON« in pa istoimensko radijsko oddajo, ki se predvaja v več kot 35 državah po svetu. Poleg tega pa večino svojih glasbenih spotov producira sam, s čimer vedno znova dokazuje razsežnosti svojega talenta, v večini pa se tudi sam pojavlja. O čem govorimo, si lahko ogledate v spodnjem glasbenem spotu, ob katerem ne boste mogli stati pri miru.

  Junija pa bo Don Diablo z nami na Smile Ljubljana = ) otvoril novo generacijo festivalov v Sloveniji, kjer vi in vaši prijatelji enostavno ne smete manjkati!

  Če vstopnice še SLUČAJNO nimate, je sedaj zadnji čas, da si jo nabavite po EARLY BIRD ceni TUKAJ. Prav tako jo lahko direktno kupite v trafikah 3DVA in bencinskih servisih OMV z Multi točko: https://www.entrio.si/outlets

  Se beremo = )

  Maša Belak

  SMILE LJUBLJANA 2020 blogerka = )

  www.thesmilenation.com


  You don't have permission to register