fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  EKSKLUZIVNO: Vstopnice za 9 evrov ceneje

  EKSKLUZIVNO: Vstopnice za 9 evrov ceneje

  V sodelovanju s študentskimi organizacijami po Sloveniji smo za vas pripravili edinstveno priložnost, da si svojo vstopnico na dogodek leta Tušev Tek Barv 2019 priskrbite po nižji ceni. Koda, ki jo najdete na njihovih socialnih omrežjih, vam bo pri nakupu na strani entrio.si od vstopnice odštela kar 9 evrov. Spodaj preverite, kje lahko najdete akcijske kode.

  Organizacije, ki vam ponujajo kode za popust na vstopnice so:

  – Študentska organizacija Univerze v Ljubljani (ŠOU LJ)
  – Klub mariborskih študentov (KMŠ)
  – Klub študentov občine Celje (KŠOC)
  – Študentska organizacija Univerze na Primorskem (ŠOUP)
  – Zveza študentskih klubov Slovenije (ŠKIS)
  – Majske igre

  Kaj še čakate? Obiščite stran svoje najljubše organizacije in izkoristite še zadnjo priložnost za nakup cenejše vstopnice. Ne odlašajte, saj kode veljajo le do 31. 3. 2019.

  Vstopnice: https://www.entrio.si/event/tusev-tek-barv-2019-5-obletnica-5754

  Le še dobre tri mesece nas čaka do izvedbe dogodka leta, mi pa smo iskreno že precej nestrpni. Čez 94 dni se bo namreč odvil spektakel z vrhunskimi izvajalci, ki ga Slovenija še ni videla. V nedeljo smo tako najavili že 7. izvajalca, ki je dopolnil paleto Tuševega Teka Barv 2019. To je slovenski house mojster Tim Urbanya.

  Glasba, ki se je pri njem začela kot hobi, je okoli leta 2003 prerasla v poklic. In kaj je boljšega kot poklicno delati tisto, kar rad počneš v prostem času? Tim je pričel z nastopi v več slovenskih klubih, poletje 2003 pa je preživel kot hišni DJ v klubu Cocomo na hrvaški obali. Po tem je postal del ekipe, ki je organizirala »Virginity« dogodke, ki so kmalu postali dobro znani vsem ljubiteljem elektronske glasbe.

  Po več projektih in sodelovanjih z drugimi izvajalci, se je Urbanya odločil osredotočiti na svojo samostojno kariero in nastope. Igral je ob boku zvezd kot so David Guetta, Afrojack, Steve Angelo in Fedde Le Grand, leta 2009 pa je prišel na idejo o radijski oddaji, v kateri bi govorili le o elektronski glasbi. Združil se je z znano slovensko radijsko postajo in ustvaril oddajo »Rush Hour«. Gostili so velike zvezde kot so Paul Van Dyk, Martin Solveig, Avicii, Chris Lake, Ferry Corsten, Fedde Le Grand in druge.

  Tim Urbanya bo 21. junija zopet nastopil pred svojo domačo publiko in jo dvignil v zrak, za njim pa bodo oder zavzele še svetovne zvezde kot so Steve Aoki, Vini Vici, Lost Frequencies, MATTN, Martin Jensen in Kosta Radman. Priskrbite si svoje vstopnice še danes, ko lahko izkoristite tudi kode za popust, mi pa se beremo!

  Maša Belak
  TTB 2019 blogerka

  You don't have permission to register