fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  Dnevne aktivnosti od A do Ž

  Dnevne aktivnosti od A do Ž

  Ker želimo, da se na Tuševem Teku Barv 2019 neizmerno zabavate od začetka pa vse do večera, smo za vas pripravili bogat program športnih aktivnosti in brezplačnih degustacij ter promocij, ob katerih vam zagotovo ne bo dolgčas.

  Na dogodku bodo zopet na voljo aktivnosti, ki vedno poskrbijo za obilo zabave. Zajahali boste lahko bika, sami boste lahko postali živi igralci namiznega nogometa, ali pa postali Ameriški gladiator, ki se s penastimi palicami bojuje za zmago.

  Prav tako boste lahko preizkusili zabavne igre kot so metanje žog v ogromne zadeve. S prijatelji se boste lahko pomerili v XXXL pikadu, igri Flip basket in Big basket. Športne igre bodo imeli tudi pri Alfa-Gym, za ogrevanje pred tekom in za plesni nastop pa bo poskrbela Nataša Naneva in plesalke Holographic.

  Po teku bodo na prizorišču ogromni pihalniki, ki bodo iz vas čim bolj izpihali barvni prah in vas poskusili čim bolj očistiti. Če pa to ne bo pomagalo, se bo tam tudi letos nahajal ogromen Slip`N Slide z vodo, ki ga bo pripeljal naš partner Intersnack. Tokrat bodo blazine v obliki ogromnih krofov.

  Mlekarna Celeia in Ljubljanske mlekarne bodo za vas izvajale brezplačne degustacije, med drugim tudi sladoleda. Manner vas bo obdaril s slastnimi napolitankami in drugimi festivalskimi aktivnostmi.

  Ogromno aktivnosti bodo imeli tudi pri G3 Spirits. Dva “šanka”, fotobox, tisk na majice, ice block, kjer boste lahko razbijali led, ni da ni. Prav tako pa bodo na svojem avtu ponudili razgledno točko na celotno prizorišče Tuševega Teka Barv 2019. Tudi Coca Cola bo imela na dogodku zanimive aktivacije znamke.

  Pri stojnici Radenske bo potekala eko promocija, osvežili pa se boste lahko z Radensko iz pločevinke. Heineken vam bo predstavil nove artikle pijač Sola, osvežili pa se boste lahko z njihovim brezalkoholnim pivom. Vital bo imel degustacijo svojih bio sirupov, pri Puklavec Family Wines pa boste lahko polnoletni spili tudi kakšno vino ali »špricer«. Perutnina Ptuj bo imela kolo sreče, kjer boste lahko zadeli kaj dobrega, s svojo maskoto pa bo na dogodku prisotna tudi Podravka.

  Na dogodku bo prisotno tudi osebje iz organizacije Drogart, ki se trudi zmanjšati škodljive posledice drog med mladimi. Na voljo vam bodo, če pride do kakšnih težav, ali pa se pri njih lahko oglasite po kakšen nasvet ali na klepet.

  Maša Belak
  TTB 2019 blogerka

  You don't have permission to register