fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  Božični pozdrav zvezd Tuševega Teka Barv in najboljše božično darilo = )

  Božični pozdrav zvezd Tuševega Teka Barv in najboljše božično darilo = )

  Dragi Smilenation! Končno so na vrsti težko pričakovani praznični dnevi. Samo še en dan nas loči do božiča, zato je danes skrajni čas, da svojim bližnjim priskrbite najboljše božično darilo. Če tega do sedaj še niste storili, vam bomo pri tem pomagali mi. Prav tako pa vas v današnjem blogu v božičnem vzdušju pozdravljajo zvezde preteklih Tuševih Tekov Barv in prva naznanjena zvezda Smile Ljubljana.

  Naš prvi naznanjeni nastopajoči na Smile Ljubljana, eden in edini – Salvatore Ganacci, je na božič že pripravljen.
  Letošnja zvezda večera Tuševega Teka Barv 2019 Steve Aoki je za svoje oboževalce zapoziral v božični preobleki. Nihče se ne bi branil takšnega Božička, kajne?
  Ko pa sam ni v vlogi Božička, Aoki rad posedi kar v naročju pravega.
  Steve Aoki očitno RES obožuje božič.
  Prav tako vam praznične pozdrave izpred domačega božičnega drevesa pošilja zvezda Tuševega Teka Barv 2018 – Alan Walker in njegov zvesti spremljevalec.
  Za praznično vzdušje v vašem domu pa naj prav tako poskrbi lanski nastopajoči – Lost Frequencies z božično verzijo njegove priljubljene skladbe »Are You With Me«.

  Katero pa je najboljše darilo za božič? Vstopnica za Smile Ljubljana seveda = )

  Le kaj je lahko boljše darilo kot neverjetno doživetje v lastni državi, ki se lahko primerja s spektakli iz tujine? Odgovor je nič, saj ni nič boljšega. Svojim prijateljem zato za darilo podarite vstopnice za Smile Ljubljana in jim omogočite nepozabno noč, skupaj z vami. 

  Vstopnice lahko samo še do novega leta kupite po EARLY BIRD ceni, zato z nakupom pohitite! Na voljo so na naslednji povezavi: https://www.entrio.si/event/smile-ljubljana-7151

  Prav tako jih lahko direktno kupite v izbranih trafikah 3DVA in na bencinskih servisih OMV, ki so označeni na tej povezavi: https://www.entrio.si/outlets

  Vesel in topel božič vsem vam in vašim bližnjim!

  Se beremo = )

  Maša Belak

  SMILE LJUBLJANA 2020 blogerka = )

  You don't have permission to register