fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  Boljši in večji v 2019 – Peta obletnica dogodka leta Tušev Tek Barv

  Boljši in večji v 2019 – Peta obletnica dogodka leta Tušev Tek Barv

  Nekateri verjetno še vedno ne morete preboleti letošnjega, drugi pa ste že na trnih za prihodnje leto.
  Ne glede na to, ali ste pripravljeni ali ne, se bomo kot bi mignil poslovili od leta 2018 in pozdravili leto 2019, ki prinaša nekaj še bolj epskega kot to, čemur ste bili priča letos. Kmalu se bo namreč pričelo odštevanje do najbolj norega in barvitega dogodka, ki ga Slovenija premore – Tuševega Teka Barv 2019!

  Naslednje poletje boste lahko že kar petič združili skrb za zdravje in zabavo ter ju oplemenitili z barvami. Tušev Tek Barv namreč praznuje že kar peto obletnico, zato jo bomo proslavili v stilu. Dogodek pa ni le eden od klasičnih tekov, kjer se vsak bori za prvo mesto. Ker tukaj nihče ne meri časa in je tukaj tekmovalnost na zadnjem mestu, na prvem pa zabava, se ga lahko udeležite čisto vsi – od mladih do starih, od hčerk do očetov. Ni pomembno, če ste zadnji ali prvi, pomembno je, da sodelujete in da se imate odlično!

  Po teku v barvah boste na vrhunec dogodka lažje pričakali zaradi bogatega dnevnega dogajanja in aktivnosti. Če vam bo ostalo še kaj energije, se boste lahko še dodatno rekreirali. Poskrbite pa, da vam bo ostalo še nekaj moči za nočno dogajanje. Tudi vsi tisti, ki pa se želite le zabavati in vam tek skozi barve ne predstavlja obkljukanja življenjskega cilja, se boste lahko prihodnje leto udeležili le večernega dela dogodka in vsaj odplesali v pisano noč z največjimi svetovnimi zvezdami.

  Junija letos je norveški DJ in glasbeni producent Alan Walker zatresel tla ljubljanske Kardeljeve ploščadi in s svojimi svetovno znanimi komadi razburkal več kot petnajst tisočglavo množico ljubiteljev elektronske glasbe. Če ste ga zamudili,  vam je lahko zagotovo žal, ampak brez skrbi, nič še ni izgubljeno. Poskrbeli bomo namreč, da boste s prihajajočim Tuševim Tekom Barv pozabili na vse drugo in da se bo Kardeljeva ploščad tresla še z večjo magnitudo.

  Poleg tega, da se boste zabavali in poskrbeli za svoje zdravje, boste z udeležbo pomagali nekomu v stiski. Dogodek bo namreč tudi tokrat dobrodelen. In kaj je boljšega kot rekreacija, zabava in hkrati pomoč drugim?

  Zato torej vsi, ki že od junija naprej nestrpno čakate, da bo leto naokoli in da boste lahko v barvah in soju luči zopet stekli v dolgo poletno noč, pozor! V nedeljo 2. Decembra ob 20:00 se prične prodaja Super Early Bird vstopnic, po ekskluzivni ceni 19 eur za tek, dnevno in nočno dogajanje. Nakup Super Early Bird vstopnic bo možen samo do ponedeljka 3. Decembra do 23:55! Se beremo!

  Maša Belak

  TTB 2019 blogerka

  You don't have permission to register