fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  Boljša polovica Dimitrija Vegasa in naslednja nastopajoča – MATTN

  Boljša polovica Dimitrija Vegasa in naslednja nastopajoča – MATTN

  Trenutno ena izmed najbolj vročih mladih ženskih izvajalk v krogih elektronske glasbe, svetlolasa glasbena producentka, ki je uvrščena na 72. mesto DJ MAG lestvice 100 top DJ-jev, soproga svetovno znanega glasbenega producenta Dimitrija Vegasa in naslednja nastopajoča na Tuševem Teku Barv 2019 – to je MATTN!

  Anouk Matton, bolj znana po svojem odrskem imenu MATTN, je 26-letna Belgijka, rojena v Antwerpu. Zaradi svoje edinstvene kombinacije underground in mainstream zvokov se njena kariera v zadnjih letih bliskovito vzpenja. Izdala je kar nekaj hitov pod založbo Dimitri Vegasa & Like Mika Smash The House, med drugimi tudi lansko poletno uspešnico »Throne«.

  2018 je bilo definitivno njeno leto. Z nastopi po celem svetu, tako samostojnimi kot v sodelovanju z Dimitrijem Vegasom & Like Mikom, od Cremfields festivala v Združenem Kraljestvu in Sunburna v Indiji do belgijskega Tomorrowlanda in nastopov v ekskluzivnih dvoranah kot so VIP Room v St. Tropezu in White v Dubaju. Prav tako pa je nastopala v žurerskem Ushuaia Ibiza.

  Zagotovo lahko trdimo, da je MATTN ena od dominantnih ženskih likov v svetu elektronske glasbe, ob strani pa ji vedno stoji njen slavni mož Dimitri Vegas, ki se s svojim bratom Like Mikom uvršča kar na 2. mesto DJ MAG lestvice 100 top DJ-jev.

  Mlada izvajalka bo marca letos nastopila še na francoskem Tomorrowlandu in na glavnem odru belgijskega Tomorrowlanda, vi pa jo boste lahko prvič v Sloveniji v živo slišali in videli 21. junija na Tuševem Teku Barv 2019. Če še nimate vstopnic si jih zato nujno priskrbite dokler so še po prvi redni ceni. Glede na to, da se približuje valentinovo, pa je sedaj odlična priložnost, da vstopnico nabavite tudi za vašo boljšo polovico in ji podarite nepozaben dan na dogodku leta 2019. Se beremo!

  Maša Belak
  TTB 2019 blogerka

  You don't have permission to register