fbpx

Smile Newsletter

Enter your email to get all the latest Smile news

  10 glasbenih poslastic Vini Vici in Nervo, ki ne smejo manjkati na tvoji playlisti

  10 glasbenih poslastic Vini Vici in Nervo, ki ne smejo manjkati na tvoji playlisti

  Smile Nation Slovenia, pozdravljeni v novem blogu in novem mesecu. Pred nami je drugo poglavje leta 2021 – mesec februar, kar pomeni, da je dogodek leta Smile Nation Slovenia 2021 oddaljen le še 5 mesecev. Povpraševanje po vstopnicah za fizično različico dogodka se iz dneva v dan veča – razprodanih je že krepko več kot 60% vstopnic. Svojo early bird vstopnico po ceni 29€ si lahko zagotoviš na Entrio.si še danes, prav tako pa lahko v prodaji zaslediš tudi vstopnice za virtualno različico dogodka, po ceni 10€.

  V današnjem blogu smo zate zbrali največje hite naših Smile Nation Slovenia izvajalcev – Vini Vici in Nervo. Predstavili ti bomo top 5 hitov vsakega izvajalca, ki jih lahko dodaš na svojo playlisto in pričneš s pripravami na poletje. 

  Vini Vici

  Izraelski projekt Vini Vici s svojim delovanjem navdušuje že več kot desetletje. Aviram Saharai in Matan Kadosh sta s konceptom začela z namenom, da izrazita svojo ljubezen do zvoka stare šole v kombinaciji z novimi, naprednimi idejami. V času svoje kariere sta imela možnost sodelovati z raznimi zvezdami elektronske glasbe in se predstaviti na odrih največjih festivalov in najpopularnejših klubov vsepovsod po svetu. Zaradi svojega značilnega stila ustvarjanja prejela podporo najuspešenjših psytrance izvajalcev Ace Ventura, Liquid Soul, Ticon, Captain Hook, Atmos, ter mnogih drugih. Med množičnimi neprekinjenimi turnejami pa sta obiskala že skoraj cel svet, Brazilija, Mehika, Južna Afrika, Švica, Finska, Francija, Indija, Danska, Nemčija, država Združenih držav, Italija, Portugalska, Avstrija, in Avstralija so bile navduešene nad Vini Vici.

  V nadaljevanju ti predstavljamo 5 uspešnic, ki ne smejo manjkati na tvoji playlisti, zelo verjetno pa jih boš imel/a možnost slišati 24. junija, ko te bo s svojimi energičnimi psytrance ritmi na Smile Nation Slovenia navduševal Izraelski fenomen – Vini Vici. 

  Highlight Tribe – Free Tibet (Vini Vici Remix)

  Prvi na našem seznamu je remix skladbe Free Tibet. Izdan je bil leta 2002 kot del Love Medicine and Natural Trance albuma, vse od takrat pa ga lahko zasledimo v mnogih setih DJev. Ne glede na velikost, lokacijo ali namen dogodka, Free Tibet (Vini Vici Remix) ne bo nikogar pustil ravnodušnega!

  Dimitri Vegas & Like Mike, Vini Vici, Liquid Soul – Untz Untz

  Naslednji na seznamu je udarni Untz Untz, izredno “catchy” skladba, ki je obnorela svet elektronske glasbe v letu 2019. Za produkcijo le te so moči združili DJa Dimitri Vegas & Like Mike, ki sta do nedavnega kraljevala na prvem mestu DJ Mag Top 100 lestvici, švicarski producent Liquid Soul in Vini Vici. Untz Untz te bo s svojo nalezljivo energijo in festivalskimi ritmi zagotovo popeljala nazaj v brezskrbne, poletne momente, ko smo v družbi prijateljev lahko še uživali na plesiščih.

  Armin van Buuren, Vini Vici – Great Spirit

  Neizbežna psytrance klasika, ki jo lahko slišiš tudi na festivalskih odrih Tomorrowlanda, Ultre, EDC-ja, Parookavilla, ter ostalih prepoznavnih dogodkih, je definitivno stvaritev Armin van Buurena, Vini Vici in Highilight Tribe – Great Spirit. Skladba, ki je bila izdana leta 2016, je v zelo kratkem času obnorela svet in Vini Vici popeljala med zvezde. Nizozemski kralj trance glasbe Armin van Buuren je potencial talentiranih glasbenikov prepoznal že v samem začetku njunega ustvarjanja in si zaželel skupnega ustvarjanja. Tako je nastala spevna psytrance skladba Great Spirit.

  Timmy Trumpet, Vini Vici – 100 (feat. Symphonic)

  Kaj dobimo ko se združita dve energijski bombi? Nepogrešljiv psytrance komad! Vsem dobro znan Timmy Trumpet se je v letu 2018 povezal z Vini Vici in skupaj so ustvarili udarno elektronsko uspešnico 100. Ustvarjanju so se pridružili še Symphonic, dodali mistične vokale in nastala je enkratna glasbena poslastica 100.

  Vini Vici, Shapov, Nervo – My World

  Na seznam pa seveda uvrščamo tudi eno izmed novejših uspešnic Vini Vici, ki je bila ustvarjena v sodelovanju z našima drugima nastopajočima, avstralskima sestrama dvojčicama Nervo in ruskim producentom Shapovom. Skladba My World je bila predstavljena lani v sklopu Armin van Buurenove glasbene kompilacije A State Of Trance Classics. Vsebuje prepoznavne ritme vseh sodelujočih, moč pa je zaznati zvoke stare šole, ki sta jih doprinesla Vini Vici.

  Nervo

  Avstralski dvojčici Nervo sta v svoji karieri nanizali že kar nekaj uspehov. Producirali sta uspešnice zvezdnikov kot so Kylie Minogue, Ke$ha, The Pussycat Dolls, Afrojack, Steve Aoki in Miley Cyrus, če jih naštejemo le nekaj, ter prejeli nagrado Grammy za skladbo “When Love Takes Over” z Davidom Guetto in Kelly Rowland. Zraven produciranja pa talentirani glasbenici tudi redno potujeta in razveseljujeta občinstva okoli sveta, kar ponavadi zajema več kot 200 nastopov letno, med drugim ju lahko redno ujamemo tudi na Tomorrowlandu, EDC-ju, Lollapaloozi, Creamfields in drugih festivalih. 

  Zate smo zbrali 5 nepogrešljivih hitov dvojčic, ki ti bodo pomagali pri pripravah na njun nastop na Smile Nation Slovenia, 24. junija v Ljubljani!

  Sofi Tukker, Nervo – Best Friend

  Prva na seznamu je spevna skladba, ki sta jo Nervo ustvarili v sodelovanju z ameriškim glasbenim duom Sofi Tukker. Hit Best Friend je izšel leta 2017, do danes pa na YouTubu beleži že več kot 40 milijonov predvajanj. Dodaj ga na svojo playlisto in uživaj v lahkotnih, poletnih ritmih.

  Steve Aoki, Tony Junior, Nervo – Lightning Strikes

  Naslednji na seznamu je bolj živahen, elektronski hit, ki sta ga dvojčici ustvarili skupaj z ameriškim zvezdnikom Steve Aoki-jem, ki ste ga lahko spoznali na Tuševem Teku Barv 2019 in nizozemskim DJem Tony Junior-jem. Skladba Lightning Strikes je bila izdana leta 2015 kot del Aokijevega albuma Neon Future II. Progresivni, big room ritmi bodo poskrbeli za razvedritev v trenutnem mračnem zimskem obdobju.

  Nervo – Hold On

  Hold On je avtorska skladba, ki sta jo Nervo ustvarili leta 2013 in izdali na albumu Collateral. To je bil njun prvi hit, ki se je uvrstil na prva mesta glasbenih lestvic po svetu, do danes pa je na YouTubu prejel že več kot 13 milijonov ogledov in poslušanj. Mešanica značilnega Nervo big room zvoka, progresivnih ritmov in močnih vokalov bo poskrbela za maksimalen užitek ob poslušanju hita Hold On.

  R3HAB, Ummet Ozcan, Nervo – Revolution

  Naslednja skladba na seznamu nosi naslov Revolution. Nervo sta združili moči s svojimi nizozemskimi glasbenimi prijatelji DJema in producentoma R3HABom in Ummet Ozcanom. Skupaj so ustvarili spevno, energično skladbo z globjim sporočilom. Revolution je ena izmed skladb, ki so zaslužne za uspešnost Nervo. Izdana je bila v tako imenovanih zlatih časih elektronske plesne glasbe, leta 2013, do danes pa jo je poslušalo že skoraj 50 milijonov ljudi po vsem svetu.

  Nicky Romero, Nervo – Like Home

  Zadnja na seznamu, a prav tako pomembna in uspešna je skladba Like Home. Avstralski dvojčici sta jo ustvarili v sodelovanju z nizozemskim progressive house zvezdnikom, Nicky Romerom. Izdana je bila na njegovi založbi Protocol in od leta 2013 pa do danes uspela nanizati kar 17 milijonov ogledov in poslušanj na YouTubu. Popolna skladba za brezskrbne vikend odklope in festivale – mi že komaj čakamo, da se bomo lahko ponovno družili in zabavali na plesišču.

  Vstopnice za fizični in virtualni dogodek so že v prodaji, svojo pa si lahko zagotoviš še danes na Entrio.si. Količina early bird vstopnic, po ceni 29€ je omejena, povpraševanje pa ogromno – priporočamo nakup v čim krajšem času. Več informacij o dogajanju in nastopajočih pa sledi kmalu. Spremljaj nas na naših družbenih omrežjih, da boš prvi/prva izvedel/a sveže novice!

  Instagram

  Facebook

  Youtube

  Se beremo! =)

  Barbara Potrč – Smile Nation blogerka =)

  You don't have permission to register